RK Slovenije
Območno združenje Litija

Trg na Stavbah 1
1270 Litija

tel.: 01/ 89 63 730

Mobitel: 051 443 600 ali 051 443 602
TRR: 03110-1001003138
DŠ: 38142970

e-mail: litija.ozrk@ozrks.si, litija.ozrk11@gmail.com


www.litija.ozrk.si

 

DOBRODELNI FESTIVAL MAKSIMAL FESTIVAL

Torek, 23. avgust 2022

Lansko leto, na soboto 21.8.2021 je v tragični nesreči v triglavski severni steni življenje izgubil sokrajan Maks Kovič, dobrosrčni prijatelj, ki ga bomo še dolgo pogrešali. Maks je bil vsestranski športnik, kulturnik in prostovoljec, zaposlen na pošti, a je bila njegova želja, da se po končanem izobraževanju za alpinista pridruži Gorski reševalni službi.

Kmalu po pogrebu so se prijatelji iz različnih skupin, katerih član je bil Maks, začeli pogovarjati o morebitnih spominskih dogodkih. Maks je bil nepogrešljiv del naše skupnosti. Dejaven v številnih društvih v  Litiji in širše, znan po nesebični naravi in pripravljenosti priskočiti na pomoč prav vsakemu, človek širokega nasmeha, ki je že samo s svojo pojavo dal vedeti, da sledi dogodivščina.

Vse to želimo počastiti  z dogodkom, ki smo ga poimenovali MAKSIMAL FESTIVAL. V okviru festivala bodo potekale različne aktivnosti v sodelovanju z Medgeneracijskim glasbenim društvom Litija, Mladinskim centrom Litija in drugimi.

RKS OZ Litija se je vključilo v dogodek z organizacijo zbiranja sredstev preko SMS donacij.

Pošljite sporočilo MAKS5 na številko 1919 in prispevali boste 5 €. Zbrana sredstva bodo namenjena GRS Mojstrana in AO Rašica – v zahvalo za požrtvovalno reševanje Maksa. Prispevate lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, T-2, A 1 Slovenija in Telemacha.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS Donacija za uporabnike so objavljeni spodaj.

Hvala vsem, ki ste in ki boste prispevali!

Podeli:
Znamka Aplikacija Daruj kri Telekom Slovenije Canon Revoz BESSY Anonimna e-prijava nasilja v družini Lek Pošta Slovenije NLB KRKA Tuš SKB NLB Vita Unicredit bank Luka Koper Si.mobil Petrol Mercator BSH BTC SAZAS Geoplin Medis MINT mitja Stopimo skupaj MDDSZ Sklad